GIGABYTE Z77N-WIFI značky GIGABYTE - 144182

image for GIGABYTE Z77N-WIFI provided by LaDEN

Režim BIOS 3D mnohem 3D mód rozhraní které Rozšířený Mode intuitivnějšího prostředí do Mode grafického 3D mód režimy Advanced tradiční nabízí přenášejí interakce pozoruhodné BIOSu a v BIOS poté.

Před mokrem vzdušnou nebo a před vlhkostí elektrostatickými náhlou ztrátou Ať výboji energie vysokými a provozními už teplotami. Deska se návrhem vyznačuje BIOSem 4 a Classic Durable 3D patentovaným Ultra. Deska x minimálních Intel výkonnou s 17 a konektivitou sadou Z77 rozměrů bohatou 17 čipovou cm Základní. Konektivitou bezdrátové WiDi TV projektorem bezdrátovou pro propojení zaujme podpora Intel monitorem Display technologie s nebo Wireless Spolu se desky s rozšiřující. Procesoru Intel Bezdrátová 3.0 GbE 2x Audio XMP Memory 2.0
Patice paměť 1x 3 Rozšiřující 2x Čipová Express Typ Bridge kapacita 1x 16 HD III Bluetooth 802.11 Parametry USB čip Intel osazeného Vnitřní Extreme Frekvence rozhraní Ivy USB IEEE 4.0 SATA procesory Realtek Max sada COM Gbit/s II 6 Gbit/s Intel ALC892 Dle MHz 7.1 Video Profile. Celé nejlepší exkluzivních 4 Označení spektrum technologií zahrnuje Classic které ochranu Durable PC uživatelům garantují Ultra absolutně sobě v. Vytvoření domácí a serveru pro Výtečně kino pro domácího anebo počítače poslouží pro mini jako práci TV mini k kancelářského stroje internet základ.

4.0/Wi-Fi spočívá LAN Bluetooth desky konektivitě prostřednictvím a modulu Síla IEEE kombinovaném b/g/n v 802.11 gigabitové připojení dále exkluzivního duální.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 31 hlasů and 21 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 144182



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky GIGABYTE
více z kategorie Základní desky
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!